De dienstverlening die uw mobiliteit garandeert

Heel wat verplaatsingen die vandaag met een (leasing)wagen gebeuren kunnen sneller en goedkoper met het openbaar vervoer of de fiets. Helaas is het in de praktijk niet altijd makkelijk om vlot verschillende vervoersmiddelen te combineren.

Het Olympus platform en de bijhorende Olympus app brengen daar nu verandering in. Met één druk op de knop zijn alle mobiliteitsoplossingen beschikbaar. Een echte ‘mobility as a service’, Uniek in België!

1. Toegang tot alle openbaar vervoer en andere mobiliteitsaanbieders2. Digitale aankoop van tickets bij onder meer de NMBS, MIVB, De Lijn en TEC3. Eenvoudig beheer van één mobiliteitsbudget en één factuur

1. Via het keuzemenu in de Olympus app kunnen gebruikers kiezen om zich te verplaatsen met  de trein, tram, bus, metro, deelauto of -fiets. Voor het vollédige reistraject of in combinatie met hun leasingwagen, inclusief parkeren.

2. Met de Olympus app kan de gebruiker met zijn smartphone digitaal tickets aankopen bij álle openbaar vervoermaatschappijen: NMBS, MIVB, De Lijn en TEC. Maar ook bij de deelfietsen van Blue-bike of Velo. Hetzelfde geldt voor Cambio deelauto’s en B-Parking, de stationsparkings.

Alle digitale tickets die via de Olympus app gekocht worden blijven binnen de app beschikbaar in één overzichtsmenu.

3. Eenvoud en flexibiliteit zijn sleutelwoorden bij Olympus. Zo laat de mobiele app het beheer toe van één vooraf bepaald mobiliteitsbudget. Maandelijks krijgt de gebruiker en zijn werkgever één factuur.

Interesse voor uw werknemers? Activeer onze optie ‘MAAS Antwerpen‘ of contacteer één van onze partners.